Dragon Ball
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

Son Goku (Csillagharcos neve:   Kakarotto)

Jelentése: sárgarépa
Felesége: Chi-Chi
Fiai: Gohan és Goten
Apja: Bardock
Testvérei: Raditz és Turles
Anyja: ismeretlen
Származás: Igazi (telivér) Saiya-jin.
A telivér Saiya-jin-ek közül csak kevesen maradtak, mivel a bolygójuk, a Vegeta bolygó megsemmisült.
Különleges képességei: Sok küzdő technikát tanult a különböző bolygókon. SSJ erői: SSJ1, SSJ2, SSJ3, SSJ4-es szint.
Ő a főszereplője a Dragonball, a Dragonball Z és a Dragonball GT sorozatnak. (Bár később Gohan lesz, miután apja másodszor is meghal).
A sorozatot egy fiatal és ártatlan kisfiúként kezdte, fekete és tüskés hajjal, és egy furcsa majom farokkal. A korához képest hihetetlenül erős volt (a sorozat elején megtudtuk, hogy 14 éves, később már nem tud számolni).
Az egyik kristálygömb nála volt (ez volt az egyetlen dolog, amit a nagyapja meghagyott halála előtt). Goku, éppen haza felé cipelte ebédjét, (ami egy hatalmas hal volt és egy rúgással terített le) amikor szó szerint összeütközött Bulmával.
Bulma rövid vita után elmagyarázta Gokunak hogy milyen erő lakozik a kristálygömbökben, ezután együtt keresték a többit. Ekkor kezdődtek el a kalandok. Pár évvel később Goku megházasodott, elvette Chi-chi-t és született egy fiuk, Son Gohan, akit Goku nagyapjáról neveztek el.
A Dragonball Z-ben eljött a Földre Goku testvére Raditz és megtudtuk, hogy Goku valójában nem ember, hanem csillagharcos. A Vegeta bolygóról, érkezett a Földre (egy űrkapszulában), azzal a paranccsal, hogy hódítsa meg a bolygót. Egy séta alkalmával Goku kiesett nagyapja puttonyából és egy mély verembe esett. Elvesztette memóriáját, ekkor lett olyan ártatlan, ahogy a sorozatban megismertük. A Raditz elleni harc alatt életét vesztette, de a kristálygömbökkel újraélesztették.
(Később még egyszer meghalt, mikor Cell felrobbant, de ismét visszatért az életbe, mert Dai-Kaioishin odaadta az életét, hogy Son Goku élhessen és legyőzze Buu-t.)
Először akkor változik majd át szuper csillagharcossá, amikor Dermesztő megöli Krillint a Namekon. Ez az átváltozás rettenetesen nagy erőt ad neki, haja kiszőkül és "tüskésebb" lesz, valamint szeme zöld színre változik. Később eléri majd a 2. (magyar fordításban a hiper harcos) és 3. fokozatú (magyar fordításban mega harcos) harcos szintet, amitől még erősebb lesz. A valóságban Son Goku halálát szívproblémák fogják okozni, de Trunks közbeavatkozásának hála, az időben való utazás, és az éppen jókor érkező gyógyszer visszaadja az életét. Ereje visszatérvén a Dragon Ball GT-ben ismét viszontlátjuk az utolsó harci szinten, a Szuper Csillagharcos 4-en. Születik majd még egy fia, Son Goten, aki szintén nagyon erős Szuper Harcos lesz. Son Goku egy Shinto vallás majomistenéből keletkezett.

Son Gohan

Son Goku és Chi-chi fia. A "gohan" szó Japánul rizst vagy ebédet jelent. A sorozatban először 4 évesen jelenik meg, körülbelül egyidőben azzal, hogy Raditz megjelenik (ekkor kezdődik a Dragonball Z). Nevét Goku földi nagyapjáról kapta. Son Gohan sokkal erősebb lesz, mint apja, Goku (különösen akkor rendelkezik hihetetlen erővel, amikor nagyon ideges). Chi-chi mindig taníttatni akarta, ezért Gohan nem tudta felfedezni harci erejét, vagy megízlelni milyen az igazi harc. Először Ifjú Sátán tanította harcolni (Goku halála után). Sátán elhatározta, hogy kemény harcost farag Gohanból, hogy le tudják győzni Vegitát és Nappát. Sátán nagyon keményen bánt Gohannal, ám az edzések alatt összebarátkoztak. Gohannak Ifjú Sátán lett a példaképe. Miután Sátán megvédte Gohant Nappa lövésétől Sátán életét vesztette, így a kis Gohan elhatározta, hogy feléleszti barátját, megszerzi a kristálygömböket. A későbbi részekben amikor felnőtt lesz egy órája, amin ha megnyom egy gombot, akkor átváltozik Szuper Harcossá és lesz egy napszemüvege is. (Ezt az álruhát Bulmától kapta). De ez az álöltözet nem tetszik neki, ezért elhatározza, hogy ő lesz a 'Nagy Harcos'; ekkor egy sapkát hord. Inkább a gyakorlással foglalkozott a bűnüldözés helyett. A sorozat végén (kicsit szemtelen) diák lesz egy helyi kollégiumban. Később összejönVidellel (Sátán 'lányával') és lesz egy gyermekük, Pan.

Son Goten

Goten a Cell harcok után lép színre. Son Goku és Chi-Chi második fia, aki akkor született amikor Goku meghalt (egy kicsit megijedt apjától mikor először meglátta). 7 évesen már sokkal erősebb lett, mint apja és bátyja az ő korában. Megjelenésben nagyon hasonlított apjára, ezért megváltoztatta a hajviseletét. Szuper Harcos akkor lett először, amikor anyjával gyakorolt. Kicsit gyengébb és lassabb, mint barátja, Trunks. (Trunks egy évvel idősebb). Mikor fúzionálnak, akkor lesz belőlük Gotenks. A sorozat végén Goten nagyon lusta lesz, inkább a csajozással törődik, így a harci technikája nem sokat fejlődik, ettől függetlenül igen nagy harci erőt képvisel.

Chi-Chi

Ox-King, más néven Guamao lánya. Son Goku már kiskorában eljegyezte őt, mert Goku azt hitte, hogy a házasság valami étel. Később a DragonBall végén, a Harcművészetek Nagy Tornáján találkozik Gokuval, de Goku nem ismeri fel. Végül ténylegesen is egymásba szeretnek és 2 gyerekük születik: Son Gohan és Son Goten. Egyszer meghalt, amikor Buu tojássá változtatta és összenyomta, de a kristálygömbökkel felélesztették.

Master Roshi (Zseniális teknős)

Ő és Fekete Holló ugyanannál a mesternél tanultak, mégis egymás ellenségei lettek, mert Fekete Holló gonosz volt és ugyanabba a lányba szerettek bele. Később tanította Ox-King-et és Goku nagyapját (Son Gohan nagypapát). Jó pár év múlva Zseniális Teknős megkapta a világ legerősebb embere címet, miután megnyerte a Tenkaichi Boudoukai versenyt. A fiatal és éretlen Son Gokuval vívták a nagyon izgalmas, hosszan elnyúló döntőt. A végére mind a ketten padlóra kerültek, de Zseniális teknősnek volt annyi ereje, hogy feltápászkodjon, így ő nyerte meg a tornát. Már gyerekkoruk óta edzi Son Goku-t és Krilin-t. Ő tanította meg őket a Kame-Senin technikára, ami segít repülni és égyéb technikákban. Ő találta ki a KameHameHa tűzgolyót, amit megtanított Son Goku-nak és Krilin-nek is. A Kame szó valószínűleg azt jelenti, hogy teknős.

Krillin

Goku régi jó barátja. Ő egy szerzetes, aki Goku-val együtt Zseniális Teknős tanítványa. Először ők még riválisok voltak, de később jó barátok lettek. A Dragon Ball és a Dragon Ball Z első felében kopasz, de miután feleségül vette C18-at megnövesztette a haját.

Yamcha

Már a sorozat elején megismerkedtünk vele. Egy útonálló volt. Bulma eleinte bele volt zúgva. Később csatlakozott a Z harcosokhoz, hogy segítsen nekik megtalálni a kristálygömböket. A Dragonball Z-ben edzett Zseniális Teknőssel és a túlvilágon Kaito-val is. A Vegeta sorozatban Yamcha-t megölte egy Saiba-man, de feltámadt a kristálygömbök által. A Dragon Ball Z-ben a Cell után részekben már kevésbé találkozunk vele. Mikor Buu megöli, akkor Krillin-nel edz a túlvilágon, de a Dragon Ball GT-ben már nem képvisel jelentős szerepet, szinte nem is találkozunk vele.

Tensin-han

Egy 3 szemű szövetségese és barátja Son Goku-nak (de ez nem volt mindig így). Ő volt Mifan hercege és Chauzu védelmezője. A sorozatban ő is Fekete Holló tanítványa. Ő és Chauzu rájöttek arra, hogy mesterük (Fekete Holló) gonosz volt ezért elhagyták őt. Miután már jó szereplővé vált, minden harcban ott volt és segített. Ten Shin-Han-t Nappa megölte, de később feltámadt Namekok kristálygömbje által. Ő is újra szerepel a Buu sorozatban és megmenti Son Gohan életét az által, hogy eltereli Buu tűzgolyóját. A Buu részekben megpróbálta legyőzni Buu-t, de túl gyengének bizonyult és vereséget szenvedett. A Raditz és még a Dermesztő részek alatt is jelentős erőt képviselt. Ő a föld legerősebb embere, erősebb egy átlag Saiya-Jin-nél.

Chauzu (Chaos)

Egy kicsi baba, aki mindig Ten Shin-Han-nal volt együtt. Speciális képességei vannak, de nem olyan erős, hogy harcos legyen. Érdekessége hogy csak 1 hajszála volt.

Piccolo (Ifjú sátán)

Daimoa (Szívtelen Sátán) fia. Megverekedett Son Goku-val, hogy megbosszulja apját, de Son Goku legyőzte őt. Néhány évvel később muszáj volt szövetséget kötnie Goku-val, ha nem akart elpusztulni. Piccolo-t megölte Nappa, de később újraélesztették a Namek kristálygömbökkel. Egyesült Nail-el és a Mindenhatóval. Piccolo másodszor is meghalt, amikor a Föld felrobbant a Baby sorozatban. A mennyben kitervelte, hogy a pokolba kerüljön, hogy segíteni tudjon Son Gokunak visszatérni a Földre, de ez már a Dragon Ball GT.

Vegita

Állítólag a Vegeta, japánul "növényt" jelent.
Vegeta a bolygó hercege lévén, felelősséget érzett, hogy mindig, minden helyzetben kiderüljön az, hogy soha erősebb csillagharcos harcos nála nem létezett. Nappával érkezett a földre (1 évvel Raditz legyőzése után) halhatatlanságot remélve a Szent Sárkánytól. A Földön legyőzték a jó harcosok, ezért visszavonult. Később szövetséget kötött a Z harcosokkal, a Dermesztő elleni győzelem érdekében. Nem volt hát többé gondban senki miatt sem, egyedülálló célja immár csak az volt, hogy megmérkőzzék Son Gokuval, hogy bebizonyítsa, hogy ő az erősebb. Ám Trunks érkeztével aki könnyedén megverte Dermesztőt, amikor visszajött a földre megismerte a Szuper Csillagharcosok rendkívüli hatalmát, és hozzákezdett egy kemény edzéshez, hogy ős is elérhesse fia harci szintjét. Vegeta nagyon féltékeny más harcosokra, mert ő akar lenni a legerősebb. Vegeta akkor vált véglegesen jóvá, amikor a Buu-sorozatban rájött, hogy Goku erősebb nála. Amikor Vegeta és Goku összeolvadnak, akkor Vegito lesz belőlük. Később eléri a SSJ4-es szintet. Vegetának először barna haja volt, de egy évvel később úgy néz ki, mint ahogy a mostani részekben látjuk őt. Vegeta feleségül vette Bulma-t, két gyermekük született : Trunks és Bura.
 

Kami (Mindenható)

A föld védelmezője. Ő készítette a kristálygömböket és edzette Son Goku-t. A Vegeta-sorozatban edzette még Klylin-t, Tensin-han-t, Chauzu-t, Yamcha-t és Yajirobe-t. A Cell-sorozatban egyesült Piccolo-va, hogy le tudják győzni Cell-t De kevésnek bizonyúltak.

Videl

Mr. Satan lánya. A neve az angol "devil" szó betűiből keveredett, ami azt jelenti ördög (sátán). Gohan-nal először az "Orange Star" gimnáziumban ismerkedett meg és barátnője lett. A Buu részek után összeházasodtak és lett egy lányuk Pan, aki nagyon harcias szellemű volt.

Pan

Son Gohan és Videl lánya, aki nagyon erősnek és kitartónak bizonyult már fiatal korában is (4 évesen jelenik meg a sorozatban). Nem képes elérni a Szuper Csillagharcos szintet, de nagyon erőssé edzi magát. Így sikerült Pan-nak (mivel 1/4-e szuperharcos) könnyedén megnyerni a Tenkaichi-Bodokai tornát, Son Goku és Ifjú Sátán nagyon büszkék voltak rá. Son Goku-val harcol a sárkányok ellen, a GT sorozatban.

Trunks

Vegeta és Bulma fia. Először a Dragonball Z-ben tűnik fel, amikor a jövőből visszajött.
Trunks története bonyolult időfonalakon tevődik össze. Egyszer kisgyerekként mutatják fejlődését, egyszer pedig (a jövőben) tiniként. Mondhatjuk úgy is, hogy két Trunks van : egyik a jövőbeli Trunks (Future Trunks), aki a nehéz, kemény élete során nagyon erős lett (az ő idejében állandóan harcok vannak. így folyton edzésben van, ezért az egyik legerősebb harcos a sorozatban). A jövőben a földi populációt (beleértve a Z harcosokat is) megölték az Androidok, kivéve Gokut aki meghalt egy szívrohamban. Ezért Trunks 20 évet utazott vissza az időben, hogy gyógyszert adjon Gokunak és figyelmeztesse a Z harcosokat az Androidok érkezéséről (akkor jött a jövőből, mikor Cyborg Freeza és Great King Cold megjelent (mindkettőt megölte). Trunks ezt tudta, ezért Gokunak vissza kellett jönnie a Földre. Ezután Trunks visszament a jövőbe, de 3 év múlva újra visszajött, hogy segítsen a Z harcosoknak az Androidok elleni harcban. A jelenben maradva, borzasztóan erős lett, erősebb, mint a Z harcosok bármelyike (kivéve Gohan-t, mert Gohan képes volt elérni SSJ2-es szintet, és Gokut). Miután Gohan megölte Cellt, Trunks visszatért a jövőbe, ahol megölte Android #17-et, #18-at és Cell-t (az ő jövőjében #17 és #18 gyengébb volt) aki terrorizálta a jövőjét. A jelenben Trunks nem olyan erős, mint a jövőben, és mindig bajba kerültek legjobb barátjával Gotennel. Már fiatal korában elérte a Szuper Csillagharcos szintet és egyesülni tudott Goten-nel, hogy Gotenks-é váljanak a Buu elleni harcokban.

Bra

Vegeta és Bulma lánya. Nagyon hasonlított Bulma-ra. A Dragonball Z-ben jelent meg 3 évesen, amikor részt vett a Tenkaichi-Budokai tornán, mint néző. Neki nincsenek különleges képességei, mint Pan-nak, harci ereje nem nagy. Szerepel még a Dagonball GT-ben is (13 évesen), de jelentős cselekedete nincsen.

Bulma

Ő a női főszereplő a sorozatban. A Bulma szó, bokáig érő női nadrágot jelent. Nagyobb tekintélye van a többi főszereplőnél. Ő volt az első, aki a kristálygömböket kereste (egy barátot akart magának kívánni). Meglehetősen kitartó szeméyiség. Bulma fejlesztette ki a kristálygömbkereső Radart. Az egyik kristálygömböt padlásszobályán fedezte föl, és későbbi kutatásainak köszönhetően rájött titkukra, így elindult megkeresni a többi gömböt. Ő volt az egyetlen lánya a Capsule Corporation tulajdonosának, aki rettenetesen gazdag. (Később megtudjuk, hogy a neve Brief). A Capsule Corporation, Hop-hoi kapszulákat gyárt (ezeket a kapszulákat használják a sorozatokban végig). Bulma, Yamcha barátnője volt egy darabig, később azonban Vegeta-tól lesz két gyermeke.

DR.Brief

Bulma édesapja. Nagyon okos, segítőkész, jólelkű ember. Fontos szerepet játszik abban hogy Goku és Vegeta el tudja érni a szuperharcos szintet, Mivel ő készít nekik olyan űrhajót ami a földi gravitáció többszörösét képes produkálni.

Marron

Krillin és Android 18 lánya. Nincs jelentős szerepe a sorozatban.

Nail

A Namek bolygó legjobb harcosa. A Freeza sagaban egybeolvad Piccoloval.

Dende

Fiatal Namek, akivel a Freeza részekben találkozhattunk. Végig kellett néznie azt, ahogy lerombolták bolygólyát és megölték barátait. A Z harcosok barátja lett és elvezette őket a kristálygömbökhöz. Dermesztő megöli, de feltámasztják a földi kristálygömbökkel. Rendelkezik a gyógyítás képességével. Dende a Buu részek alatt felcseperedett, de már a Cell részeknél a Mindenható Helyébe lépett.

Mr. Popo

Kami és Dende segítője. Amikor ő Baby zombijává változott, a fekete kristálygömböt használta, hogy visszaváltozzon.

Gylu

A GT részekben ismerhetjük meg. Dr.Myuu készítette ezt a kicsi robotot, ami megette a sárkányradart, és ő maga lett a sárkányradar.. Son-Goku, Pan és Trunks találtak rá és összebarátkoztak.

Yarijobe

Eleinte egy ellenségként jelent meg a Dragonball-ban, de később sokat segített a Z harcosoknak. Nagyon szeret enni, csillapíthatatlan éhsége van. Egy macskával (Karin Mesterrel) él egy toronyban. Legjelentősebb tettje az volt, amikor a csillagharcos majom Vegitának levágta a farkát.

Uranai Baba

Zseniális Teknős nővére. Ez a kis öregasszony fel tudja támasztani a halottakat 24 órára, valamint látni képes a földön történő dolgokat, kristálygolyójával. Ezen kívül tud a jövőbe látni (persze pénzért).

Ox-King (Gyuumao)

Chi-Chi apja. Őrült kitartó tanulója Zseniális Teknősnek, az ő tulajdonában van a Tűz-hegy.

Ginew

A Ginew-csapat vezetője. Olyan képessége van, hogy változtathatja a testeket, de amikor megpróbált testet cserélni Vegeta-val, Son-Goku egy békát dobott elé és Ginew békává változott.

Baata

Magas erős sötétkék, tagja volt a Ginew-csapatnak. Iszonyú gyors volt, de Son Goku-nál nem volt gyorsabb. (Vegeta ölte meg.)

Guldo

Alacsony zöld, tagja volt a Ginew-csapatnak. Olyan képessége volt, hogy meg tudta állítani az időt és ideiglenesen az ellenfelét is. (Vegeta ölte meg.)

Recoom

Nagyon erős, tagja a Ginew-csapatnak, de Son Goku legyőzte a Namekon. (Vegeta ölte meg.)

Jees

Narancssárga tagja a Ginew-csapatnak. (Vegeta ölte meg.)

Dermesztő (Freeza)

Űrharcos, aki megölte King Vegeta-t és elpusztította a Vegeta bolygót. A saiya-jin lakosokat használta zsoldosoknak, hogy kereskedjen más bolygókkal. Később a Namek bolygóra szállt le, hogy a kristálygömbökkel halhatatlanságot kívánjon magának. Ezt szerencsére Goku megakadályozta, azzal hogy majdnem megölte, de darabjait megtalálta az apja, és újjá építette. Future Trunks megölte a földön.

King Cold

Freeza és Cooler apja. Ő gyűjtötte össze a szétroncsolódott részeit Freezanak, később meg is "javította" Freeza-t . (Future Trunks ölte meg.)

Android 16

Dr.Gero készítette (gép alapú). A 17-es és a 18-as android engedte el. Megverekedett Cell-lel, aki legyőzte őt, de Bulma megjavította és újraprogramozta, hogy Z harcos legyen. Később újra harcolt Cell-el, de Cell ismét legyőzte és darabokra törte.

Android 17

Cyborg testvére Android 18-nak (ember alapú). Dr. Gero csinálta őt. Android 17 megfenyegette és megölte Dr. Gero-t. A Dragonball GT-ben egybeolvadt Artifical 17-el és Super 17 lett.

Artifical 17

Dr. Gero és Dr. Myuu készítették ezt az andoidot a pokolban. Ugyanúgy néz ki mint Android 17. Elszökött a pokolból és a Földre ment, ahol egyesült Android 17-el, így ők lettek Super 17.

Android 18

Először az android sagában tűnt fel ez a félig ember félig robot cyborg, amit Dr. Gero készített Android 17-el együtt, azért, hogy visszavágjon Son Goku-nak. Később elnyelte Cell, de megmenekül. Miután Cell vereséget szenvedett, Android 18 összeházasodott Krillinnel és született egy lányuk, Marron.

Android 19

Kövér android, akit Dr. Gero csinált. Andoid 19 képes volt elszívni az ellenfeleinek energiáját, mégis gyorsan megölte őt Vegeta. (Robot alapú)

Cell (Android 21)

Dr. Gero készítette őt [Dermesztő, Son Goku, Vegeta és Piccolo (Sátán) DNS-éből] Felrobbant, amikor meg akarta ölni az ellenséges katonákat és Goku-t, de regenerálódott. (A csatában Gohan ölte meg.) Miután meghalt, szövetséget kötött Freeza-val, hogy terrorizálják a poklot, de Goku és Paikuhan megállították. Később Dr Gero és Dr. Myuu továbbfejlesztette. Ismét szövetséget kötött Freezával, de Goku végleg végzett vele.

Cell Jr.

7db kicsi kék másolata Cellnek, akit Cell csinált. Gohan ölte meg mind a hetet.

Kaiou (Kaito; Észak Kai királya)

Bolygómegfigyelő, aki felkészítette Son Goku-t, a Nappa és Vegeta elleni harcra, és később is jelentős szerepet játszik Son Goku Túlvilági edzéseiben.

Dai - Kaioushin

Idősebb "Nagy" Kaioushin. (egy szent kardba volt bezárva). Van egy kristálygolyója, amivel képes látni a földön történő dolgokat. Ő segített Son Gohan-nak , hogy felvegye misztikus formáját, majd később feláldozta saját életét, hogy felélessze Son Goku-t.

Dodoria

Freeza ronda, kövér, hülye bal keze. Ő volt a felelős Bardock legénységének haláláért. (Vegeta ölte meg.)

Zarbon

Freeza jóképű, kék jobb keze. Először meg tudta verni Vegeta-t, de másodjára kevésnek bizonyult hozzá. (Vegeta ölte meg.)

Oolong

Egy perverz malac, aki a csapat kisérője már a sorozat eleje óta. Eleinte még ellenség volt - ezalatt azt értem, hogy – sokat fosztogatott városokat lányokért és élelemért. A kis Goku végül is elintézte és leállította őt és megfenyegette. Aztán Bulma és Zseniális teknőshöz állt és felajánlotta a segítségét. Később már nem túl sokat lófrált a csapat körül.

Lunch

Egy kétarcú bankrabló, lány, aki ugrásszerűen változtatja a jó és a rossz oldalát. (Amikor tüsszent.) Még az első sorozatban (a Dragonball-ban) beleszeretett Tensin-han-ba, de a Dragonball Z-ben is megjelenik.

Pilaf

Son Goku első ellensége. Megpóbálta ellopni a kristálygömböket Son Goku-tól és Bulma-tól, hogy uralkodhasson a Földön. Goku lerombolta Pilaf kastélyát, így Pilaf megfutamodott. Évekkel később, (a Dragonball GT-ben ) kívánságának hatására Son Goku újra gyerek lett. Ezek után Pilaf megint elmenekült.

Raditz

Son Goku tetvére, aki szintén csillagharcos. Derékig érő fekete haja volt és a Dragonball Z elején jelent meg. Azért jött a Földre, hogy testvérét Goku-t elhívja és bolygókat igázzanak le. Mivel Goku nem akart vele tartani, Raditz elrabolta a kis Son Gohan-t, hogy megzsarolja Goku-t. Arra kényszerítette hősünket, hogy a Kame-House előtti tengerparton öljön meg 100 embert másnapra, különben megöli fiát. Goku és Ifjú Sátán harcba szálltak vele. Mivel Raditz mindannyiuknál erősebb volt, csak úgy tudták legyőzni, hogy Goku lefogta őt és Sátán átlőtte őket.

Nappa

Magas és kopasz Csillagharcos, aki Vegitával érkezett a Földre. Megölte Chaost (tulajdonképpen Chaos saját magát robbantotta fel, hogy megölhesse Nappát). Majd megölte Ten-shinhant és Ifjú Sátánt is. (Nappa Son Gohant akarta megölni egy sugárral, de Ifjú Sátán a kis Gohan elé állt, így megmentette életét, a saját élete árán. Miután Son Goku könnyedén legyőzte Nappa-t, Vegeta megölte a harcban elgyengült barátját, mert már nem tudta semmmire sem használni.
A Dragonball GT-ben, mikor Dr. Gero és Myuu megszöktek a pokolból, Nappa velük együtt meglógott, de Vegeta újra megölte.

Saiba-man

Egy őrölt kis zöld szörnyeteg, aki egy földönkívüli magból kelt ki. Mikor még a Vegeta bolygó létezett, Vegeta ezeknek a buta szörnyeknek az irtásával edzett. Amikor Vegeta megérkezett a Földre, nappa 6 ilyen szörnyet ültetett a Z harcosok megsemmisítése céljából. A Saiba-man-ek ölték meg Yamcha-t, de végül Sátán és Krilin mindegyik szörnyeteget megölték.

Hirudegarn

Egy szörny, melyet egy gonosz varázsló hozott létre. Hirudegarn ketté lett vágva, azért, hogy megállítsák. A felsőtestét Tapion szívta magába az alsót, pedig Tapion öccse. Hoi kiszabadította Tapion öccséből a szörnyet, ezért Hirudegarn megölte Tapion öccsét. Ezután (hogy már kiszabadult a felsőtest) a két test eggyé vált. Hirudugarn terrorizálta a Földet, ezért Son Goku megölte őt. (Hirudegarn) alsó teste egy dobozba volt bezárva, hogy biztosan ne jelentsen többé gondot, ám a szörny megszökött, de sikerült ismét legyőzni.

Minosha

Tapion öccse.

Dr. Raichi

Túlélte bolygója elpusztulását, melyet csillagharcosok pusztítottak el. Kitervelte azt, hogy visszavág ezért, így hát rengeteg mutáns szörnyet hozott létre, (beleértve Hatchhyack-ot is) de minden mutánst megöltek a saiya-jin harcosok.

Hatchhyack

Dr. Raichi erős szörnye. Goku, Gohan és Vegeta tűzgolyói végeztek vele.
 

Vegetto

Amikor Dai-Kaioushin fülbevalója rajta volt Son Goku-n és Vegeta-n is, akkor ők ketten egybeolvadtak. Vegito volt olyan erős mint Buu, de hagyta, hogy Bu beszívja őt, hogy megmenthesse bajtársait, akik akkor még mindig Buu testében voltak. Így saját élete árán megmentette barátait. Gyengébb volt mint Gogéta.

Bardock

Goku és Raditz apja (az anyjukról nem tudni semmit). Sok évvel ezelőtt, (azzal egy időben, hogy Goku-t a Földre küldték) Goku apja Dermesztő ellen harcolt, de a gonosz Dermesztő félve a csillagharcosok hatalmától megölte őket és elpusztította a Vegeta bolygót. Ezután csak 4 Csillagharcos maradt: Son Goku, Raditz, Nappa és Vegeta, és a Movie 8-ból kiderül hogy még 2 csillagharcos életben maradt Brolly és apja Paragas.

Dr. Wheelo

Gonosz tudós, akire ráomlott a laboratóriuma. Az óriási agyát a jég konzerválta így életre tudta őt kelteni egy androidja. Laboratóriumát a kristálygömbökkel "élesztették fel". Megpróbálta elfoglalni Goku testét, de Goku megölte.

Turles

Gonosz Saiya-jin aki úgy néz ki, mint Son Goku. Turles elültette a Földön az energia elszívó növényét, annak reményében, hogy ha eszik majd a gyümölcséből, akkor szuper erős lesz.

Slug

Gonosz Namek. Az űrhajója a Földbe ütközött és a kristálygömbök segítségével fiatallá változott. Goku ölte meg.

Cooler

Ült az űrhajójában és figyelte, ahogy Freeza elpusztította a Vegeta bolygót. Hagyta Goku-t a Földhöz repülni egy Saiya-jin kapszulában, mert azt hitte, hogy ez része Freeza tervének. Később leszállt a Földre, hogy folytassa a Saiya-jin mészárlást, de Goku elpusztítja.

Brolly

Egy super saiya-jin aki ugyanazon a napon született, mint Goku és természetéből fakadóan utálta őt. Még kisbabaként ki akarta végezni Brolly-t Vegeta király, mert félt az erejétől, de végül is Brolly megmenekült. Évekkel később mindenkit szétvert, de amikor találkozott Gokuval, Goku legyőzte őt, bár nagyon nehezen, de nem halt meg, hanem a földre zuhant.

Bojack

(A 9. Movie) Bolygó hódító. Leszállt a Földre, hogy elpusztítsa azt. Tönkretett egy Tenkaichi Boudoukai versenyt, de Gohan megölte.

Janemba (a 12. movie)

Gonosz szelleme a halottaknak, aki elfoglalta egy fiatalember testét, aki a mennyországban dolgozott. Janemba feldúlta a mennyországot és életre keltette az összes halottat. Gogéta elpusztította és a fiatalember visszanyerte normális formáját.

Hoi

Egyike a gonosz varázslóknak, akik létrehozták a Hiduegarn-t. Ő engedte szabadon a Hiduegarnt másodszor, de az összetaposta őt és meghalt.

Chi-Shenlong

A kristálygömbök egyik gonosz sárkánya. Ez a sárkány képes felszívni és irányítani más élőlényeket. Goku ölte meg.

Goku Junior

Pan unokája ez a fiú. Eleinte nagyon gyáva volt, de összeszedte bátorságát és összegyűjtötte a kristálygömböket, hogy azt kívánja, hogy a nagymamája feléledhessen. A Dragonball GT utolsó részében és a Dragonball GT Special-jában találkozhatunk vele.

Gotenks

Son Goten és Trunks egybeolvadásának eredménye. Gotenks el tudja érni a SSJ 3-as szintet. Felszívta őt Buu, így Goten és Trunks különváltak. Son Goku és Vegeta mentették meg őket Buu-tól.

Gogéta

Goku és Vegeta egybeolvadásának eredménye. Gogéta iszonyatosan erős. A Dragonball GT-ben Gogéta tovább erősödött, amikor egyesült SSJ4 Vegeta és SSJ4 Goku.

Bebi

A Tsufuru-jin-ek készítették, amikor a csillagharcosok átvették a vezetést a Plant bolygón. Megtorlásként, Beby megpróbálta zombikká változtatni a Föld lakóit, hogy majd irányíthassa őket. Tervét Dende és Mr. Popo hiúsította meg. (Az embereket egy különleges permettel locsolták le.) A kristálygömbök segítségével Bebi újonnan létrehozta a bolygóját és átvette a vezetést Vegeta testén. Így lett belőle Vegeta-Beby. Később Son Goku megölte.

Super 17

Android 17 és Artifical 17 összeolvadásának az eredménye. Ő ölte meg Dr. Gero-t és Myuu-t. Nagyon erős és képes felszívni ellenségei erejét. Son Goku ölte meg.

Li-Shenlong

Egy gonosz sárkány, aki az 1-es számú kristálygömbből származik. Ő a legerősebb a Shenlong sárkányok közt. Összeolvadt a többi kristálygömbbel, de Son Goku, Genki-Dama technikájával megölte.

Ryan-Shenlong

Ugyancsak egy gonosz sárkány, de ő a 2-es számú kristálygömbből származik. Ez a (szennyezett) vízi sárkány akkor született, mikor Bora-t egy kívánsággal visszahozták az életbe. Son Goku ölte meg.

San-Shenlong

Suu-Shenlong idősebb testvére. Ő a 3-as számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a sárkány a "jég" sárkánya.

Suu-Shenlong

A 4-es számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a Nap (hő) sárkány akkor született, mikor Daimo egy kívánsággal visszaállította teljes erejét, de Goku meggyőzet hogy álljon a jó oldalra.

Uu-Shenlong

Az 5-ös számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez az elektromos sárkány akkor keletkezett, mikor Son Goku-t visszahozták egy kívánsággal az életbe, hogy legyőzze Nappa-t és Vegeta-t. Son Goku ölte meg.

Ryuu-Shenlong

A 6-os számú kristálygömb gonosz sárkánya. Ez a "hurrikán" sárkány akkor keletkezett, mikor Oolong bugyit kívánt magának. Son Goku ölte meg.

Bibidi

Babidi apja. Ámbár ő csak visszapillantásként jelent meg, ez a kicsi gonosz varázsló készítette B-t.

Babidi

Gonosz kis varázsló, aki szórakozásból meg akarta semmisíteni a Földet. Ő volt az aki újra szabadon engedte Buu-t. Később összetűzésbe került Buu-val és Buu megölte őt.

Darbura

Babidi ördögi szolgája. Ő változtatta kővé Krillint és Piccolo-t, de később árulóvá lett és Buu megölte.

Garlick Junior

Egy apró gonosz harcos, aki csupán pár rész erejéig szerepelt. Megpróbálta megszerezni a hatalmat a Föld felett, de Son Gohan, Krilin és Ifjú Sátán megakadályozták, hogy a világ ura legyen.

Mr. Sátán(Hercules)

A Cell harcok alatt jelenik meg ez a világhírű birkózó, aki nem volt különlegesen erős, csupán földi erőkkel rendelkezett. Undorodott a magamutogató emberektől. Ő büszke volt a tudására és a speciális képességeire. Azzal kérkedett, hogy ő a föld legerősebb embere. Volt egy lánya Videl, aki összeházasodott Gohan-nal.

Buu

Bibi-di teremtette a rombolás céljából. A legtöbb Kaio-Shint legyőzte és később dagadt kinézetre lett átkozva (beleolvadt egy kövér Kaio Shin aki ezáltal képes volt megfékezni Buu-t.). Évekkel később Babidi megszabadította és elküldte, hogy semmisítse meg a Földet. Buu különféle küzdő alakokká való átváltozáson ment keresztül miután felszívta jó Buu-t, SSJ3 Gotenks-et, Gohan-t, Piccolo-t és Vegito-t. Később két lénnyé vált. A kövér Buu a jókhoz csatlakozott, míg az eredeti gonosz Buu-val Son Goku végzett. Egy idő után Ubuu-ként reinkarnálódott.

Uubu (Oob)

A gonosz Buu reinkarnációja. Ő a "jó" harcosok egyike. Mikor a kövér Buu-t megölte Beby, Buu része visszaolvadt Ubuu részével és újra az eredeti lett. Ubuu szintén megnyerte Satan régi hírnevét, a világ legjobb harcosa címmel.

Dr. Myuu

Gonosz tudós, aki egy köteg robotot és mutáns androidot készített. Ő az alkotója Gill-nek is. Laboratóriumát és alkotásait, Goku, Trunks és Pan semmisítette meg.Beby pedig elárulta őt és megölte. Később az ürben megtalálták és megmenekült. A pokolban szövetséget kötött Dr. Geróval, hogy megalkothassák Artifical 17-et. A földre való visszatérés után Dr. Myuu megparancsolta Super 17-nek, hogy ölje meg Gerót. Azonban Super 17 nagyon mérges lett Myuu-ra és később megölte őt.

Dr. Gero

Intelligens mérnöke Red Ribbon-nak. Gyűlöli Son Goku-t, mert megsemmisítette a Red Ribbon-t. Ő készítette a 8-as, a 13-as, a 14-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es, a 18-as, a 19-es és a 21-es androidot, valamint saját magát a 20-as androidba építette. A 17-es androidja áruló lett és az végzett vele.
Később a pokolban szövetkezett Dr. Myuu-val, hogy megalkothassák Super 17-et. A pokolból megszökve Super 17 elárulta Gerót és Dr. Myuu utasítására meg is ölte őt.

Macsek (Pooaru)

Egy különleges mutáns alak, aki egy macskára hasonlít. Mindig Yamcha körül lófrál. Különleges képessége, hogy tud repülni, és alakot változtatni.

Mutarito

Ő edzette Zseniális Teknőst, és Zseniális Hollót. Az ő idejében a legerősebb embernek számított, és ő szabadította meg a világot Piccolo Daimoa-tól (Szívtelen Sátántól).

Shenlon

A kristálygömbök szent sárkánya, ha összegyujti valaki a hét kristálygömböt és megidézi őt, akkor teljesíti egy kívánságát.

Son Gohan (Songohan nagyapa)

Ő találta és nevelte fel Gokut.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Aki támogatni szeretné az oldalt, az alábbi gomra kattintva teheti meg.

 

 
ingyenreklám bannercsere
ingyenreklám bannercsere

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl