Dragon Ball
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Tartalma (1. változat)

Az már köztudott, hogy ezt csupán csak a rajongók találták ki, de mirol szól ez egyáltalán?
A Dragon Ball AF hosszú idovel a GT után játszódik. (Ahhoz, hogy megértsd nemárt ha láttad a GT-t!)


Kapitel 1:

Több, mint 700 év telt el azóta, hogy Son Goku látta Goku Juniort a nagytornán. Azon a helyen ahol Goku legyőzte az utolsó kristálygömbszörnyet öt szobor áll. Ezek az öt legendás saiyajint ábrázolják; Son Gokut, Vegitát, Gotent, Trunksot és Gohant.
Son Goku leszármazottai együtt élnek egy házban a város szélén. Van két kisgyerek is, az egyiket Gotannak, a másikat Dirinek hívják. Egészen eddig a napig béke uralkodott a Földön, ám hirtelen aztán minden megváltozott. Egy urhajó landolt az öt szobortól nem messze. Ebbol egy fura kinézetu lény lépett ki. Gotan azonnal megérezte a gonosz energiát, így átváltozott SSJ-be, és a szobrokhoz repült. Megpróbálta kistestvérét biztonságba helyezni, ám a szörny megölte. Gotan azonnal felvette ellene a harcot, de rájött, hogy semmit nem ér. Így hát megpróbálta elérni a második szintet, de hiába. Így is teljesen tehetetlen volt. Ekkor teljesen kétségbeesett és sírni kezdett. Kiderült az ellenség nem más, mint Bebi leszármazottja, akit még annak idején Goku ölt meg SSJ4-ként. A szörny elhatározta, hogy megöli az összes saiyajint, és egy tökéletes testet szerez magának. Miután mindezt elmondta Gotannak, összeverte. És mivel azt hitte, hogy a fiú halott, elindult, hogy megkeresse Vegita utódját. Meg is találta, és az hiába változott át harmadik szintu saiyajinné, megölték. Ezután a szörny elhatározta, hogy találkozni akar Son Gokuval, és meg akarja szerezni a testét.

Kapitel 2:

Miután Gotan elmesélte Kaitónak, hogy o teljes erejével harcolt, megjelent az öreg Kaioshin. O kijelentette, hogy csak úgy gyozhetik le a szörnyet, ha feltámasztják az öt legendás harcost. Gotan mivel a házában rejtette el a gömböket, így gyorsan hazafutott értük. Csak hogy Tsufuru (mert, hogy ez volt a szörny neve) megérezte az energiáját, és elindult felé. Amikor Gotan hazaért, Tsufuru már ott volt. Csakhogy nem tett semmit, csupán kijelentette, hogy o nem fél az öt legendás harcostól. Így hát Gotan feltámasztotta oket. Ekkor azonban Tsufuru azt mondta: "Elég legyen!" és megölte a fiút. Hirtelen valaki megragadta Tsufurut, aki nem volt más, mint Son Goku. Ekkor csend lett, majd Tsufuru megkérdezte: "Szóval te vagy az a híres Son Goku?" Goku anélkül, hogy felelt volna, kivitte a házból. Ekkor kijelentette: "Még rosszabb vagy, mint korábban!" Son Goten ekkor megkérdezte apjától, hogy ismeri e. Son Goku azt mondta, hogy Bebire emlékezteti. Erre Tsufuru kijelentette, hogy o sokkal erosebb és gonoszabb, mint testvére. Ekkor Gohan, Goten és Trunks átváltoztak SSJ-be, Son Goku és Vegita pedig SSJ4-é tranzformálódtak. Ekkor aztán kezdetét vette a harc. Tsufuru meglehetosem jól támadott, így az öt harcos hamar elfáradt. Ekkor megkérdezte: "Mi van, csak nem fáradtak vagytok? Ami engem illet, én egész jól szórakozom." Son Goku ugyan nem akarta, de kénytelen volt elismerni, hogy túl eros hozzájuk. Egy kis ido elteltével aztán a harcosok megálltak. "Son Goku, ez túl eros nekünk" mondta Vegita. "igazad van, alábecsültük" válaszolta Son Goku. És tulajdonképpen csak ez után vette kezdetét az igazi harc ...

Mi a Dragon Ball AF?
A Dragon Ball AF állítólag egy új Dragon Ball széria melyet Japánban kezdtek készíteni. Mégis, A FUNimation hivatalos forrásból ismertette a rajongókkal, hogy a Dragon Ball GT az utolsó széria, és se az AF se a V nem létezik. Valamennyire ezt tudtuk, és Toei is megerősítette ezt a tényt, hogy ez nem egy jövőbeli terv Dragon Ball széria valamilyen folytatására a GT után. De én az hallottam az emberektől, hogy a rajongók készítette egy képregényt amit Dragon Ball AF-nek neveztek el és a FUNimation vagy Toei nem tudott vele mit kezdeni. Vajon vagy télleg létezik vagy valamikor a rajongók találták ki, emiatt összeállítottam különféle részeket az elgondolásokból.

Dragon Ball AF történeti vonal:

A Dragon Ball AF-ben Raditz visszatér Super Saiyan -ként, épp SSJ3 -ban, Frieza és Cooler fúzionálnak, Goku SSJ5-ös szinter lép aztán SSJ6-ra és megtanulja, hogyan kell 3 embernek fuzionálnia. Az AF -re több nevet is kitaláltak: After Future, Alernate Future, Another Future.

A DB AF a Frieza Saga után 120 évvel történik. Ekkor Goku bolygóról bolygóról jár edzeni és mikor megérkezik az egyik bolygóra igazán szépnek találja és, hogy egy edzeni kívánó ember számára tökéletes. A gravitáció 1000szerese a földiének tehát számtanilag is tökéletes egy időre az egzésekre. Itt találkozott el káprázatos lánnyal aki akárhogyis próbálta Goku-t elcsábítani Goku mindig ellenlát mivel ő Chi-Chi -hez tartozik, a lány érzi ezt, de az ő szerelméről álmodozik. Nemsokall ezután Goku elhagyta a bolygót, a bolygó elszürkült és teljesen eltűnt a lakóival együtt. Ezután a lány egy isten lett és egy tökéletes illúziót idézett elő Goku számára, hogy éreztesse vele mennyire szüksége van a gyerekére a legyőzhetetlen lény megteremtéséhez. Akárhogyis, közel 120 év elteltével gyereke született Xicor néven aki természeténél fogva SSJ5-ként született és 1 éve elteltével a félig isten és félig Saiyan jelentette a legyőzhetetlen lényt, de ez mind hiábavaló amikor szüksége van egy apára (aki valszeg Goku), hogy nagyszerűen edze őt, így elindul az igazi apja felkutatására, hogy edze őt és ezáltal az anyja kívánságára az univerzum legnagyobb harcosa legyen.
-Igazából kb. ennyi lenne a történt: Gokut teljesen megörjíti egy lány az egyik bolygón ahol edz. Miután Goku elmegy a bolygú eltűnik és a lány isten lesz. A lány egy illúzóval meghülyíti Goku-t mivel szüksége van az ő gyerekére a legyőzhetetlen lény megteremtésére. Xicor néven fia születik aki alapból SSJ5 szintű, félig isten félig Saiyan. Elmegy felkeresni az álíltólagis igazi apját Goku-t, hogy edze őt és ezáltal az anyja kivánságára az univerzum legnagyobb harcosa legyen.
Elég rejtéjes és elvont történet.

További információk a Dragon Ball AF-ről:
300 évvel ezelőtt Goku és Gohan meghalt, de ennek ellenére Goten még mindig és Trunks-al azonos erősek és örök életet kapnak Dendétől. Megkeresik az összes kristálygömböt és az alfa gömböt is. Miután összegyűjtötték öket az kivánják, hogy Goku, Gohan, Vegita, Android 16 és Shella (Trunks lánya) térjenek vissza az életbe, ekkor megjelenik egy Boronksnevű ürge(szövetkezni akar Vegitával) és dühös lesz mert nemtudta az kívánni, hogy ő legyen mindörökké a legerősebb. Így hát harcba száll Goku-val és Goku hatalmas ütéseket kap és amikor ismét halála szélén a dühétől átmegy SSJ5-be és fúzionál az SSJ5-ös Goten-el és megalkotják az SSJ5-ös Gotenkset(a vörös hajú srác... nah ez az amit nem értek mert Gotenks= Goten + Trunks :S) és ráront Boronks-ra de így is hatalmas ütéskeket kap tőle, de Dendétől kap egy Fúzionáló Fülbevalót és Fuzionál SSJ5 Gohan-al és megalkotják Hantekns-et a végső verzióz és Boronks hatalmas ütéseket kap, aztán nagy lélegzetek vesz és lecsillapodik és beszél Boronks aki végül szövetkezik velül.


Van egy pár DB AF pletyka:
1. 6 SSJ szint létezik
2. Az új Fúziónáló fülbevaló készült (mellyel 3 ember fuzionálhat)
3. Gotennek új gyerek születik.
4. Felbukkan egy mindenkinél hatalmasabb férfi: Boronks, ekkor Broly SSJ3 -as lesz, aztán Goku aggodalma azt eredményezi, hogy SSJ5 -ös szintre lép de ennek ellenére az SSJ6-ot is eléri.
5. Mindenki fúzionál és létrejön: gohnvegpandenpicclhurclegotentrunktenks. (nah ilyen faszságoktól kapok agybajt)
6. Ez egy Spanyol képregény és elkészítették a rajzfilm verzióját az USA-nak.
7. Vegita és Trunks fúzionál (Vegetunks).
8. Gotenks SSJ4 szintű lesz
9. Goku eléri az SSJ5 -öt, de az erő ami elárasztja rosszá teszi. A DB AF-ben Vegita jófiú lesz és megpróbálja megállítani az "gonosz Goku"-t.
10. 250 spizód készült
11. A DB AF-ben Vegita SSJ5 és SSJ6 lesz és ezáltal a legerősebb.
12. A DB AF Portugáliában, Olaszországban és Japánban létezik.
13. Gohan elér egy másik formát a Mystic Saiyan-t

Ezek a hírek senkit ne tévesszenek meg,mert nem biztos,hogy igazak!!!!!!!!!!!

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Aki támogatni szeretné az oldalt, az alábbi gomra kattintva teheti meg.

 

 
ingyenreklám bannercsere
ingyenreklám bannercsere

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl