Dragon Ball
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Harci Stílsok

Kifejlesztője: Ismeretlen
A stílus mesterei: Mindenható, Namek Nagyfőnök
Tanítványok: Nail, Ifjú Sátán, Goku, Gohan, Mr. Popo
Történelem:
A pontos származása nem ismert, de az igen, hogy csak nagyon ritka, hogy valakit erre a stílusra tanítanak. Ez a technika a belső energiák (a ki) kontrollálásának mesterévé képzi a harcost, és nagyon jó alapot nyújt későbbi, összetett technikák tanulásához. A Mindenható Gokunak megtanította ezt a stílust, és ez az egyik legfontosabb alapjává vált a harcművészetének.

Edzési módszerek:

Ki kontrollálás
Az Ősi stílus edzsésében a legnagyobb részt a ki és az elme gyakorlása teszi ki. Az egyénnek meg kell tanulnia, hogy az elméjét, a szellemét és a testét egyként tudja használni. A módszer mestereként az egyén ki-je szinte majdnem láthatatlan lesz (ki elrejtése!) és a sebessége is hihetetlen szinten megnő.

Egy másik használata a módszernek a potenciális energiák felszabadítása másokban. A Namek Nagyfőnök alkalmazta ezt Gohannál és Krilinnél, akik azonnal erősebbek lettek.

Meditáció
Mivel az Ősi stílus lényege, hogy a ki-t teljes kontroll alá vegyük, ezért természetes, hogy a meditáció fontos szerepet játszik az edzésben. Tudjuk, hogy Sátán edzései 95%-át mély meditációban tölti, és az elméjében folyton pörgeti végig a különböző technikákat. Mivel a harc csak 10%-ban fizikai, 90%-ban mentális cselekvés, ez nagyon sokat segített Sátánnak. Egy módszer arra, hogy növeljük a fizikai erejét is a testnek az, hogy meditáció közben súlyos ruhákat viseljen az egyén, és lebegjen a levegőben.
Harci technikák:
Talán az egyik leghatékonyabb technika az egész sorozatban a Kristálygömb készítés. A Mindenható a Föld biztonságáért készített kristálygömböket, amivel jópárszor megmentettek életeket, olykor az egész bolygót. Ahhoz, hogy kristálygömböket teremtsen valaki, szükséges egy model a sárkányról, amit készíteni akar, és szükség van még előre lefektetett szabályokra is. Minél erősebb a sárkány, annál nagyobbak a kristálygömbök is. A sárkány csak annyira lesz erős, amennyire a készítője (ezért tudta Szívtelen Sátán elpusztítani a sárkányt a DB-ben, mert már erősebb volt, mint a Mindenható).


Namekok fúziója
A namekok ezen képessége nagyon hasznos fegyver, de mivel visszafordíthatatlan, ezért csak ritkán használják. Az eredmény mindig egy nagyon erős harcos volt, amikor Sátán fúzionált Nailel vagy a Mindenhatóval.

Fordított Mafuba
Ezt a támadást Ifjú Sátán fejlesztette ki azért, hogy biztosítsa, hogy többet ne kerülhessen bele egy tartódobozba. A DB végén lévő Nagytornán a Mindenható ellen használta ezt a technikát, és bezárta vele a Mendenhatót egy üvegcsébe. Később Goku megszerezte az óriás Sátán gyomrából az üvegcsét, és szabadon engedte a Mindenhatót. Ez a technika majdnem megegyezik a Mafuba-val.

Renzokou Senkou Dan
Ez a technika a Renzokou Kikou Ha egy variációja, amit Sátán a C17 elleni harcban használt. Az energia labdákat ugyanúgy lövi ki, de ezek körbe veszik az áldozatot, megállnak a levegőben, és irányításra az ellenfél felé zúdulnak. Ezzel a technikával Sátán simán végzett volna C17-el, ha ő az utolsó pillanatban nem használ energiapajzsot.

Sai Sei
Ez a technika a namekok regenerációs képessége, mellyel bármely testrészüket képesek újra felépíteni. Ez a technika sokszor jól jött Sátánnak, és Cell is gyakran használta, nem is beszélve arról, amikor egyetlen agysejtjéből regenerált újra.

Kaifuku
A Namekok Nagyfőnöke adja ezt a képességet, a gyógyítás képességét Dendének, hogy segíthessen a Z harcosoknak a Dermesztő elleni küzdelemben. Használta is jó párszor Gohan, Krillin, Sátán és Vegita esetében is. Ez a technika bármilyen sérülést képes begyógyítani, de a halottakat nem képes feltámasztani.
Makenkosappo
Ifjú sátán fejlesztette ki ezt a támadást, miután a Nagytornán kikapott Gokutól. Ez a technika nagyon erőteljes, de ahhoz, hogy igazán hatásos legyen legalább 2 percig kell tölteni (gyűjteni az energiát). Sátán először Raditz ellen hazsnálta, amikor őt és Gokut átlyukasztotta. Később is alkalmazta, de kevesebb sikerrel. A technika használatához két ujjat a homlokhoz kell érinteni, és ott gyűjteni az energiát a 2 pontba. Amikor a sugárnyalábot kilövi, az egyik egyenesen megy, a másik pedig spirál alakban.

Masenko Ha

A Raditz elleni harc után Sátán tanította gohant. A kemény edzdések közepette tanította meg neki a Masenko-t, aminek jelentése Démon lövés. Ez volt Gohan fő támadása a Cell Game-ig, amikor is átváltott a Kamehame-ra, hogy még jobban hasonlítson az apjára. (addig Sátán volt a nagy példaképe, ha emlékeztek)

Kifejlesztője: Mutaito mester
A stílus mesterei: Zseniális Teknős
Tanítványok: Chaos, Goku, Gyuu Mao, Kuririn, Tenshinhan, Gohan nagyapa
Történelem:
Ezt a stílust Mutaito mester fejlesztette ki, és a teknős, vagyis a Kame nevet adta neki az edzési módszerek miatt. Mutaito mesternek eredetileg 2 tanítványa volt: Zseniális Holló és Zseniális Teknős. Holló kilépett, és gonosz útra tért, és kialakította a saját stílusát. Miután Mutaito mester feláldozta az életét, hogy a Mafubával elzárja Szívtelen Sátánt, Zseniális Teknös folytatta a stílus tanulását és a mesterévé vált. Először Gohan nagyapa és Gyuu Mao (Chi Chi apja) voltak a tanítványai. Később Gohan nagyapap ezt a stílust kezdte tanítani Gokunak is, akit majd (Gohan halála után) Zseniális Teknős tanított tovább. Zs. Teknős később még több tanítványt is felvett, de Goku volt a legtehetségesebb mind közül.

Edzési módszerek:

Teknős páncélok
Az egyik legfontosabb módszer a teknős páncél viselése. A tanítvány szintjéhez mérten kap megfelelően nehéz páncélt a hátára, és ezzel végzi a többi edzést és minden mást is. Ez fejleszti az izmokat és a sebességet is, miután a test megszokja a terhet. Az eredmény akkor látszódik, amikor az egyén leveszi a páncélt, és ilyenkor mintha pihe könnyű lenne a teste és a gyorsasága is megnő. Ez hasonló Goku későbbi nehezékes ruháihoz.

Tejes dobozok
Az egyik alapmódszer a nehéz tejes dobozok szállítása. Goku is Krillin nagy távokra cipelték futva a tejet, kisebb nagyobb akadályokkal az úton. Ez egy agyon jó állóképesség és erőfejlesztő gyakorlat, ami még a szív vérpumpálását is fejlesztette. Ez a módszer kiegészíthető azzal, ha teknős páncélban végzik.

Földásás
Zseniális Teknős egyik gyakorlata volt, hogy Gokut is Krillint elvitte teljes szántóföldeket felásni a csupasz kezükkel. Ez nagyon jó edzsé volt a testi erőnek (főleg a karnak) és a kitartás próbája is volt. Később ezt is teknős páncélban végezték. Ezen edzések hihetetlenül megnövelték Goku és Krillin erejét és gyorsaságát.Kame Hame Ha
Ez a támadás az egész sorozat legismertebb támadása. Zseniális Teknős először a DB-ben mutatta be, és ott elmondta, hogy 20 évig tartott kifejleszteni. Gokunak már első látás után is sikerült. Ez a technika nagyon hatásos és sokféle variánsa van. Az alapverzió a felhasználója a két tenyerét csésze alakban hajlítja be, és az oldalához teszi, majd elkezdi az energia gyűjtését. Mikor a megfelelő mennyiségű energia összegyűlik, akkor előrelöki a kezét és a sugárnyalábot kilövi.


Mafuba
Ezt a technikát Mutaito mester fejlesztette ki, hogy elkapja Szívtelen Sátánt. A probléma ezzel a technikával annyi, hogy a használója életébe kerül. Először az egyik kezet az égbe kell emelni, tenyérrel felfelé, két ujjat kinyújtani. Aztán az ellenfélre kell koncentrálni, hogy a lelkét elküldhessük egy meghatározott helyre. Az ellenfél lelke egy tartó dobozba (a Denshi Jar-ba) kerül, ha tökéletes az irányzék. Nagyon sok gyakorlást igényel a tökéletesítése.

Zanzoken (After Image)
Ezt Zseniális Teknős tanította Gokunak. Úgy működik, hogy az egyén olyan gyorsan mozog, hogy egy árnyképet hagy maga után ott, ahol éppen támadott. Ez megtévesztésnek is nagyon jól szolgál. Sok gyakorlást igényel a támadás elsajátítása, ám nagyon hasznos a harcokban. Egy képzettebb harcos egyszerre több Zanzokent is tud használni.


Kifejlesztője: Zseniális Holló
A stílus mesterei: Zseniális Holló 
Tanítványok: Chaos,Tenshinhan,
Történelem:
Eredetileg Zs. Holló és Zs. Teknős Mutaito mester tanítványai voltak, de valamiért Holló kivált, és létrehozta a saját harci stílusát. Hamarosan Zs. Teknős és ő halálos ellenfelek lettek. A holló stílus sokban épít az elme képességeire, ezért nagyon nehéz a mesterévé válni. A támadások nagy része tiltott, és nem szabadna tanítani, de Zs. Holló ezt nem vette figyelembe.

Edzési módszerek: Ismeretlenek
Harci technikák:

DodomPa
Egy nagyon erőteljes lövés, amit leginkább Tao Pie Pie és Chaos használt. A Dodompa erőben vetekedik a Kamehame-vel, és az előnye vele szemben, hogy akár egymás után többször lőhető. A lövés egy sugárnyaláb, amelyet egy ujjból kell kilőni. Robot Tao Pie Pie kifejlesztette később a Mega DodomPa-t.

Bukujutsu (Air Dance):
Ez a repülés technikája, a ki felhasználásával. Először Chaos és Tenshinhan használták a sorozatban, de később már mindenki megtanulta. Erősebb és jobban képzett mesterei ennek a technikának képesek hosszú utakat megtenni vele, és nagyon jól manőverezni.

Kikoho
Ez egy halálos támadás, amelyet ha tökéletesen sikerül kivitelezni, akkor a használója is belehalhat. Először az összes ki-t a kezünkbe kell koncentrálni, majd formálni egy négyszöget a két tenyerünkből, és amit azon keresztül látunk az el fog pusztulni. Ez először Goku ellen használta Tenshinhan a DB-ben a Nagytornán, majd Cellt is ezzel tartóztatta fel.

Taiyo-ken
Vagyis a Napfényverés. Ez a technika igen hatásos, viszont nem igazán függ a harcos erejétől. A használónak annyi a dolga, hogy a nappal háttal mindkét kezét az arca elé teszi, tenyerével kifelé, és azt kiabálja, hogy Taiyo-ken. Egy igen erős napfény sugár tör elő a használó mögül, és percekre elvakít mindenkit, aki aközelben van

 

Kifejlesztője: Ismeretlen
A stílus mesterei: Vegita, Taurus
Tanítványok: Kicsi Trunks
Történelem:
A csillagharcos egy hatalmas, harcos nép voltak. Brutális erőszakkal szereztek meg maguknak mindent, és az edzéseik általában szimpla harcokból álltak. Később már nem is csak az erejükre, hanem a technológiai fejlettségükre is támaszkodva (amit a tsufuru-jinoktól vettek át) a csillagharcosok hamarosan az univerzum legerősebb és legbüszkébb népe lettek. Pontosan ezért pusztította el őket Dermesztő.

Edzési módszerek:

Szimpla harc
A csillagharcosoknak meg van az a képességük, hogy minden harc után erősödnek, és ha halálközeli állapotból térnek vissza az egészségesek közé, akkor még inkább megnő az erejük. Ezért a csillagharcosok edzései legtöbbször csak szimpla harcból állnak, mert ezzel erősödnek a leginkább.
Harci technikák:

Garlic Gun
Ezt a támadást először Vegita használta Goku ellen a DBZ elején. A támadás töltődési ideje elég hosszú, így az ellenfelek könnyen kihasználhatják ezt a hibát. A kézmozdulat hasonló a KameHameHa-hoz, de a ki-t nem csak a tenyérbe összpontosítják, hanem az egész testet körülveszi egy villámló aura. Habár a támadás erős, de a feltöltődés lassúsága miatt Vegita többször nem használta a sorozatban. Cell használta Vegita ellen, amikor még em volt teljes formában.

Oozaru
Bármely csillagharcos képes Oozaruvá változni, amelyiknek van farka, csak egy pillantást kell vetnie a teliholdra, és máris átváltozik egy óriási majommá. A csillagharcos ereje 10-szeresére nő, viszont a sebessége szinte változatlan marad.


Power Ball
Avagy mesterséges hold. Ezt a ki labdát Vegita készítette, amikor át akart változni Oozaruvá a Goku elleni harcban. Ez a labda képes olyan fényt adni, mint a telihold, és így a csillagharcosok képesek átváltozni ennek a segítségével is. A 3. movie-ban Taurus is ezt a technikát használta, hogy Oozaruvá változzon.

Renzokou Kikou Ha
Ez a támadás folyamatos energialabdák lövését jelenti. Vegita először Gohan ellen használja. A támadás egy lövedéke nem túl erős, mivel a használójának fenn kell tartania a lövedékek folyamatosságát, és ezért nem szabad túl sok erőt belefektetni egy lövésbe. De amint az egyén tökéletesen elsaátítja a technikát, akkor a lövedékek is egyre erősebbek lesznek, és lehet őket hőkövetővé is tenni.

Big Bang
Vegita először a C19 elleni harcban használta ezt a támadást. Egy hatalmas energialabdát gyűjtött Vegita a kinyújtott, előre néző tenyerén (egy kezes támadás), majd megölte vele C19-et. Ez lett Vegita egyik kedvenc támadása ettől fogva.

Final Flash
Ez a támadás is Vegita egyik kedvence a Cell Game óta. A Big Bang-al ellentétben ezt két előretartott, csészét formáló tenyérrel kezdi, és gyűjti az energiát, majd egy energiakör jeléenik meg, ami hirtelen egy tömör energialabdává alakul. Ezt a támadást használta Vegita akkor, amikor Cell és Gohan Kamehame-t lőttek egymásra, és Vegita, habár nem sebezte meg vele Cellt, de lekötötte a figyelmét egy pillanatra, így Gohan végezni tudott vele.

 

Kifejlesztője: Északi Kaio (vagyis Kaito)
A stílus mesterei: Északi Kaio (vagyis Kaito)
Tanítványok: Chaos, Goku, Ifjú Sátán, Tenshinhan, Yamcha
Történelem:
Kaito az Északi Galaxis "istene", és habár még maga sem képes minden technikáját tökéletesen végrehajtani, azért ő egy nagyon erős harművészeti mester. A kígyó úton lehet eljutni a bolygójára (amíg Cell miatt fel nem robbant), ahol a gravitáció 10-szerese a földinek.

Edzési módszerek:

Kaito nevetés
Habár az értelme nem derült ki, de Kaito minden tanítványának ezt adta első feladatként, hogy nevettessék meg őt.

Elkapni Bubblest
A 2. módszer egy játék, aminek folyamán el kell kapni Bubblest, a kismajmot, aki nagyon gyors és ráadásul a gravitáció is 10-szeres. Gokunak sok problémát okozott a kismajom, de aztán a sebességet kombinálta az eszével, és elkapta végül őt. A cél, hogy az egyén sebességét növeljék.

Leütni Gregoryt
A következő feladat Gregory leütése volt egy hatalmas kalapáccsal. Gregory még Bubblesnél is gyorsabb, és ezért Gokunak nehéz dolga volt vele. A feladat célja, hogy az egyén erejét növeljék.
Harci technikák:

Genki Dama
Igazi nagy Genki Dama-t Goku Vegita ellen alkalmazott először. A technikát akkor lehet kivitelezni, ha az egyén teljes harmóniában van a természettel. Először a két tenyerünket az égbe kell tartani, majd kérni minden halandót, élőlényt, hogy adjanak energiát a használónak. Amikor eléri a kívánatos méretet, akkor lehet egy gömbbe koncentrálni és eldobni. Minél nagyobb, annál tovább tart összegyűjteni.


Kaio-ken
A leghíresebb technikája Kaitonak (a magyarban „jöjj elő Kaito” volt a hívószó). Ehez a technikához is szükséges a test és a lélek tökéletes harmóniája, de a technika által képezhető erőt a test képességei és tűréshatára is befolyásolja. Egy-egy új szint megtöbbszörözi a használó erejét, Goku Dermesztő ellen 20-szorosat használt.

Ryu-Ken (Dragon Fist)
Ezt a technikát Goku a halál utáni edzséek során tanulta Kaitotól. A használat során egy arany sárkány jelenik meg, ami áthatol az áldozaton, körbeveszi azt, és felrobban.

 

Kifejlesztője: Ismeretlen
A stílus mesterei: King Cold, Freeza, Cooler
Tanítványok: : Zarbon, Dodoria (nem szándékosan)
Történelem:
Az átváltozók voltak az uralkodó faj az Északi Galaxysban hosszú évek óta. Annyira erősek voltak, hogy senki nem vehette volna fel velük a versenyt. De nem csak a csillagharcosok miatt buktak el, hanem a tunyaságuk miatt is. Hiszen mind King Cold, és Freeza is csatlósokkal vagy bérelt zsoldosokkal intézték el minden piszkos ügyüket.

Edzési módszerek:

másolás/felvétel
Habár a magyar DBZ-ből sajnos kivágták, de amikor Dermesztő Nailel harcolt, akkor kiderült, hogy mi az átváltozók egyetlen edzése. Miután Nail regenerálta a karját, Dermesztő le volt nyűgözve a technika láttán, és a fürkésze segítségével „készített egy felvételt” róla, hogy később majd tanulmányozhassa. Azt tudjuk, hogy csak első látás után nem képes a technikákat megtanulni, hiszen amikor Krillin levágta a farkát, ő meg se próbálta regenerálni azt.
Harci technikák:

Hokaku Kon Dan
A „bebörtönző labda”, amit Dermesztő használt Goku ellen az ereje fitogtatása végett. A támadás az áldozatot bezárja egy szűk energia labdába, amiből nem tud szabadulni. Ha a labda a földhöz ér, akkor felrobban. Dermesztő kicsit eljátszogatott Gokuval, mielőtt egy hegynek vágta volna. De goku elég gyors volt, és kiszabadult még a robbanás előtt.

Henshin (Transformation)
Az átváltozás képessége, ami miatt a nevüket kapták. Különböző szintekre tudnak változni, melyek fizikai és energiabeli változásokkal járnak. Minden szintnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ezek az átváltozások elősegítik az egyének teljes erejének elérését, de mint ahogy Dermesztőnél láthattuk, elég nehezen tudta elérni a teljes erejét, és csak rövid ideig tudta tartani. Ez a lustaságnak köszönhető.

Dai 4 Henshin
Az 5. movie-ban cooler, Dermesztő testvére egy teljesen új 4. alakot ért el, amit se Dermesztő se King Cold nem tudott elérni. Ez a Dai 4 Henshin. Ebben az állapotban (csak ennek a nevét említi a Daizenshuu- DBZ infós könyv) Cooler egy hatalmas adag erő és gyorsaság növekedést ér el, de Goku így is letudta győzni SSJ-be.


Tsuibi Kienzan
Nagyon hasonló a sima Kienzanhoz megjelenésben. Annyiben különbözik, hogy ez követi a végtelenségig a célpontját. Dermesztő ezt használta Goku ellen a harc végén, de Goku ügyeskedésének köszönhetően saját magát vágta 3 felé.

Death Ball
Tudván, hogy a szuper csillagharcos Gokut nem tudja legyőzni, Dermesztő létrehozott egy Death Ballt, és a Namekre dobta. Ez a hatalmas energia golyó elektromos töltéssel belefúródik a bolygóba, és lassan elpusztítja annak magját. A bolygó végül felrobban. Ez a támadás egy gyengébb verzió, és így Gokunak volt ideje legyőzni Dermesztőt, majd elmenekülni nagy nehezen.

Chou Death Ball
Ezzel a támadással pusztította el Dermesztő a Vegeta bolygót, és ezzel akarta a Földet is felrobbantani. Ez az erősebb verzió nagyon kevés időt hagy a menekülésre. Nagyobb az energiagömb, és nem jár elektromos töltéssel.

Yubisaki kara (Finger Blast)
Ez az „ujj lövés”, amely nagyon gyors és erős támadás. Amikor ezt kombinálta Dermesztő a Renzoku Kikou Ha-val, akkor kemény pillanatokat szerzett Sátánnak és Vegitának is, szinte halálra lövöldözte őket. Ezzel ölte meg amúgy Dendét és Vegitát, és majdnem Sátánt is. Az első formáiban ez volt a fő fegyvere, de miután SSj-ben Goku az arcára lőtt lövéstől csak elmosolyodott, abbahagyta a támadást.

Whirl
Lefordítva örvényt jelent, melyet néhány namek harcos ellen vetett be a Nagyfőnök házánál. Ez a halálos támadás úgy néz ki, hogy egy kis adag piros energiát fúj ki a száján Dermesztő, ami aztán forogni kezd, mint egy tornádó, és felkapja a namekokat, majd megöli őket. Ez a támadás nagyon eredeti és hatásos is, de Dermesztő többször nem használta.
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Aki támogatni szeretné az oldalt, az alábbi gomra kattintva teheti meg.

 

 
ingyenreklám bannercsere
ingyenreklám bannercsere

A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; Silhouette in the Darkness &#10070; The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal &#10070; &#10070; &#10070; &#10070; &#10070;    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk &#8211; és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába!    *****    NYITÁS -> ÉLETMÓDVÁLTÁS ÁGICÁVAL & UPDATE VILÁG <- NYITÁS    *****    JÓK ÉS ROSSZAK ISKOLÁJA - ismerd meg a részleteket a mesérõl